maandag 25 november 2013

Tips tegen ziekte








Ziek zijn, niet een van mijn favoriete bezigheden en waarschijnlijk ook niet van jullie. Daarom schrijf ik vandaag over mijn tips om het ziek zijn wat verdraagbaarder (als dat een woord is) te maken. Lees gezellig verder....

Ziek zijn is natuurlijk niemands favoriete bezighoudt (neem ik aan dan).
Daarom hieronder wat tips tegen je ziekte, zodat je gewoon lekker door kan gaan met je werk en/of niet te lang thuis hoeft thuis te blijven.



Tip 1:
Rust goed uit, iets wat heel veel mensen niet doen.
Door slecht uit te rusten is je lichaam heel moe (energieloos), en is je weerstand heel laag. Door goed uit te rusten krijg je meer energie en kan je ook meer energie gebruiken om beter te worden.

Tip 2:
Een warme kruik.
Deze tip werkt voor iedereen anders, bijvoorbeeld bij buikpijn kan het je buikpijn verminderen, maar ook juist versnellen. Kijk dus of dit voor jou werkt en experimenteer hier mee.

Tip 3:
Veel vitaminen!
Eet lekker veel fruit en groenten als je ziek bent, dit is echt heel gezond en ook heel goed voor je en je wordt ook lekker snel fit en gezond.

Tip 4:
Ontspanning.
Neem lekker je rust niet alleen in de vorm van slaap, maar ook in de vorm van tijdschriften lezen of het kijken van een film. Verwen jezelf en neem je tijd en rust.

Tip 5: Tegen hoesten.
Bak wat ui met gekookt water dit helpt echt goed tegen de hoest.
Misschien vind je het niet zo lekker, maar het is zeker heel erg goed voor je.


Dit was dan alweer het artikel, hopelijk hebben jullie er wat aan gehad.


Ciao<3!


Contact:mail: missbeautynerd15@live.nl
YouTube: www.youtube.com/user/marleon97

1 opmerking: