vrijdag 25 april 2014

Tips meiden middag/avond



Het is vakantie en daardoor hebben de meeste mensen weer veel tijd om wat af te spreken, bijvoorbeeld met vriendinnen die je al lang niet meer hebt gesproken.  Wat in nou een betere manier voor een reünie,  dan meteen een meiden middag te organiseren voor heel veel vriendinnen of gewoon voor een hele goede vriendin of je zussen, nichten of andere familie. Benieuwd wat mijn tips zijn bij het organiseren van zo'n middag? Lees dan gezellig verder. ... 


Na de lange inleiding hierboven, kunnen wij het best meteen beginnen, so let's go!

1.Bakfeestje:
Nodig allereerst vriendinnen uit en koop bakmixen bij de xenos bijvoorbebield of bij een supermarkt.  Je kan er voor kiezen om het al van te voren te bakken of met je vriendinnen te gaan bakken.  Zet lekker wat muziek op, zet de cupcakes en andere lekkernijen op tafel en je avond kan niet meer stuk.

2.Movie Night:
Nodig wat leuke mensen uit en vraag iedereen haar/zijn favoriete film mee te nemen. Pak wat popcorn, chips en frisdrank en laat de film marathon maar beginnen!

De opties hierboven zijn best old school, maar hier beneden wat orginelere opties.

3.Work-out/lunch date: 
Waarschijnlijk was ook een van jouw voornemens van 2014  meer gaan sporten.
Vaak kom je niet aan sporten toe en nu is dan eindelijk het moment om te gaan sporten, maar je hebt geen zin om helemaal alleen te gaan. Daarom nu de oplossing: Neem wat vriendinnen mee! Spreek af op een plek en ga lekker met zijn allen lopen, stretchen, buikspieroefeningen doen, etc. Ga daarna even allemaal naar huis om te douchen em spreek dan bij jou af om samen een lekkere gezonde lunch te maken, bijvoorbeeld een salade. Dit is dus een super goede optie:lekker sociaal zijn, gezond zijn en een leuke tijd hebben, een goede optie voor de sportievelingen onder ons.

4. Culture dinerdate:
Iedereen heeft een soort lievelingseten van een andere cultuur. Het idee is dat iedereen van een andere cultuur een bepaald gerecht meebrengt en dat samen op gaat eten, zo ontdek je weer nieuw eten, super leuk!

5.Creatieve middag: 
Iedereen heeft wel een creatieve kant, bijvoorbeeld:nagels lakken (nail-art), bouwen, tekenen en zo zijn er nog veel meer talenten op te noemen. Kies een van jou talenten en bolg daar een workshop in bij een bedrijf of gewoon bij jou thuis. Leer elkaar nieuwe dingen, houdt bijvoorbeeld een spa, nail-art middag , etc. Let's get creative!

Dit was het weer, hopelijk hebben jullie er wat aan gehad, hebben jullie nog tips? Mail mij dan of laat het achter bij de reacties!

Ciao <3 en super fijne dag toegewenst! 

Contact:
Mail:mimissbeautynerd15@live.nl
YouTube:www.youtube.com/marleon97


2 opmerkingen: