zondag 30 juni 2013

Ready for summer?

Het is eindelijk vakantie! Je hebt hier al uren, dagen of maanden naar uitgekeken. Maar nu is er een probleem je weet niet wat je aan moet met dit alles ik ga vertellen wat ik hier tegenop heb bedacht. 
bron foto
Ik ken het ook het is zomervakantie en je hebt al die toetsdagen gehoopt dat het eindelijk vakantie zal zijn. Nu is het vakantie en dan besef je jouw dat je of niet op vakantie gaat en de rest van je vriendinnen wel of dat je andere weken op vakantie gaat dan je vriendinnen en hun dus nauwelijks ziet in de vakantie. Het is dan heel stom om je hele zomervakantie te gaan treuren en je te gaan vervelen. Wat je dan wel moet gaan doen is ondernemen, hou jezelf bezig. Bedenk hoeveel tijd je hebt en wat je allemaal kan doen in die tijd.

Je kan bijvoorbeeld:  

Budget:
-een bijbaantje zoeken en lekker geld bijverdienen.
-een treinkaartje kopen en door Nederland reizen naar allemaal verschillende plekken met bijvoorbeeld een familielid of vriendin die overgebleven is.
-ga roadtrippen: kijk op vakantieveilingen en ga lekker naar de beste deals. Dit kan al met een klein budget. 

-kan je geen baantje vinden en heb je dus ook geen geld om te roadtrippen? Pak dan de fiets en rijd door je eigen stad heen, zet een route af en ga overal langs in je eigen stad. Je ontdekt allemaal nieuwe dingen en het is ook nog eens kosteloos. Je kan daarna ook nog picknicken met spullen die je van thuis meeneemt of naar de Mac gaan voor euro knallers.



Non-Budget:
-Boek een last minute vakantie naar een zonnig land en ga hier lekker in een goedkoop(goedkoop betekent niet slechte kwaliteit) overnachten met een goede vriendin of je zus/moeder etc.  Geniet hier heerlijk van het lekkere weer en boek als je daar bent als je zin hebt nog een vakantie.
-Boek een reisje naar Disneyland. Disneyland is een plek waar iedereen een keer in zijn leven geweest wil zijn, boek eens een reisje voor een weekend en geniet. 

-Ga samen met je beste vrienden/zus/moeder/vader/broer lekker kamperen of naar een hotel. Het leukste is om gewoon genoeg geld mee te nemen en op tijd van huis te vertrekken. Kies een stad uit en beslis als je daar bent waar je gaat overnachten en eten en wat je allemaal gaat doen. Dit is super leuk om te doen en ook heel erg avontuurlijk en tijd dodend.
-Kies een stad uit en ga daar heerlijk de hele dag shoppen.
-Organiseer een etentje voor alle mensen die nog in Nederland zijn, kook een paar gangen en maak menukaarten. Je kan er ook nog een sleep over van maken , dit is extra gezellig. 

-Het is vakantie en dus verdien je rust. Regel voor jezelf een heerlijke manicuren, pedicure en/of massage. Geniet!


Dit was het dan wel weer, dit waren echt enorm veel tips. Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben. Geniet van jullie vakantie!

contact: 
mail: missbeautynerd15@live.nl
YouTube: deze link (www.youtube.com/marleon97)

1 opmerking: