vrijdag 29 november 2013

Thanksgiving


Vandaag is het tijd voor een best persoonlijk artikel.
Misschien denken jullie, maar je bent toch meestal persoonlijk? Maar dit keer vind er echt een grote verandering plaats, die ik echt  vast wil stellen een belofte aan mezelf, God en aan jullie.


Soms heb je gewoon even dat je je helemaal niet lekker in je vel voelt, terwijl je heel gezegend bent met een familie, vrienden, goede cijfers, een leuk huis, eten en drinken etc. Maar toch heb je gewoon dat negatieve gevoel (depressie) dat opeens op komt.

Je weet niet waar het vandaan komt, maar wel hoe je het moet verhelpen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien komt het door het weer of door iets anders? Maar je weet dat door bidden en positief en bezig zijn alles wel weer goed gaat komen.

Photo Sharing on PicYou
Als je jouw nou eens concentreert op al het positieve in het leven, alles wat je wel hebt en daar blij mee bent en stopt met vergelijken, dan komt alles helemaal goed.

Het is alweer bijna het einde van het jaar en de afgelopen jaar zijn er een hoop mensen geboren en ook een hoop mensen gestorven, maar jij bent er nog. Jij hebt dus nog de kans om alles uit je leven te halen tot de laatste dag.

Ik wil jullie vragen of jullie elkaar en ook mij aan deze boodschap willen herinneren als we even in een zwak moment terecht komen. Laten we elkaar helpen!
Untitled | via Tumblr

Ciao<3!

Contact:Mail: missbeautynerd15@live.nl
YouTube: www.youtube.com/user/marleon97

Geen opmerkingen:

Een reactie posten