donderdag 17 juli 2014

Wij zijn allemaal prachtig!

Waarschijnlijk hebben de meest mensen dit liedje al gehoord, want dit liedje is echt helemaal geweldig. De boodschap van dit liedje is dat je jezelf moet accepteren zoals je bent, zonder make-up. Ik vind dit zo'n mooi liedje en het gaf mij echt inspiratie om een artikel te schrijven, so let's go!

Onzekerheid is iets wat bijna iedereen heeft en iets wat ook een keuze is. Misschien denken jullie, he! onzekerheid is toch geen keuze?! Maar het is het zeker wel, je kiest er zelf voor om jezelf met anderen te vergelijken en daardoor onzeker te zijn. Onzekerheid is natuurlijk niet in een keer voorbij, maar je kan wel de keuze maken om jouw onzekerheid terug te dringen.

Het begint met zelf- acceptatie, je bent prachtig gemaakt door God. Je bent awesome , je gedrag is misschien niet altijd goed en misschien ben je te vaak jaloers, maar je kan je best doen om dit te veranderen. Gun andere mensen alle hoogtepunten in hun leven en probeer niet zelfverzekerde mensen naar beneden te halen alleen maar om jezelf ''beter'' te voelen. Door een ander naar beneden te halen voel je jezelf niet alleen slechter, maar laat je een ander ook slecht voelen en waarom zou je dat willen doen?


Door jezelf te accepteren wordt je alleen maar positiever als persoon en kan je ook meer liefde en positiviteit aan anderen geven. Nadat je jezelf accepteert moet je ook stoppen jezelf te vergelijken met anderen, want dit brengt nog meer onzekerheid, niemand is perfect. Probeer dat altijd in je hoofd te houden, veel mensen dragen make-up en ook al is iemand echt super mooi, geef die persoon dan een compliment. Als iemand anders mooi is betekent het niet dat jij dat niet bent. Iedereen is mooi! En zo verschillend! Dat is juist zo mooi!

Ga ook niet door jouw onzekerheid allerlei leuke avonturen uit de weg. Blijf  niet thuis, omdat je bang bent om naar dat ene feestje te gaan probeer er gewoon heen te gaan en wees jezelf. Je moet ook naar jouw gevoel luisteren, als je naar een feestje gaat waar allemaal mensen zijn die jouw op een negatieve manier beïnvloeden, zal ik vooral niet gaan. Maar dit voel je allemaal zelf aan. Ga bijvoorbeeld niet thuisblijven als je niemand op een feestje kent, dit is juist jouw kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je sociale skills te gebruiken/te ontwikkelen en gewoon lekker te ontspannen.

Het kan ook zijn dat je misschien denkt dat niemand je leuk gaat vinden als ze weten wie je bent. Niet alle mensen waarderen je, dat is waar, maar je moet gewoon je mooie zelf zijn en uiteindelijk vindt je wel mensen die jouw accepteren als je bent, en zo niet? God is er altijd voor jouw, hij houdt van jou oneindig lang!

Als conclusie wil ik zeggen, wees gelukkig en blij met jezelf, geef anderen complimentjes i.p.v. jaloers  te zijn , begin gewoon met een blog en/of YouTube kanaal als je dat wilt, denk niet na over wat anderen ervan gaan denken. Misschien zitten er wel allemaal mogelijkheden in jouw keuze om een blog te beginnen! Ook is het gewoon belangrijk om dingen te doen die je leuk vindt om te doen, hier wordt je ook blij van, ik zeg doen!

Ik hoop dat ik jullie een beetje geholpen heb met dit artikel en dat wij nu allemaal samen mooie blije en zelfverzekerde mensen mogen zijn. Je hebt geen make-up, extension, etc. nodig om jezelf mooi te voelen, je bent mooi helemaal au naturel.



Ik ben ook helemaal niet bang om geen make-up te dragen (ik draag nooit make-up), hieronder wat foto's. Laten wij hier een trend van maken, maak een (make-up loze) foto met #Weareallbeautiful, laten we deze boodschap verspreiden over de hele wereld!






 

 



 

 

 


Ciao<3! #Have a nice day!


Contact:Mail: missbeautynerd15@live.nl
YouTube: www.youtube.com/user/marleon97

Geen opmerkingen:

Een reactie posten