woensdag 24 december 2014

De echte betekenis van Kerst

bron

Ik heb een video opgenomen over ''De echte betekenis van Kerst'' en daarin gaf ik alle informatie. Ik heb ook nog informatie in dit artikel verzameld, want misschien vindt jij lezen wel fijner dan video's kijken of wil je het nog even nalezen. Lees gezellig verder...

Belofte van de maagdelijke geboorte

Daarom zal de Heer zelf u een teken geven: de jonge vrouw is zwanger, zij zal spoedig een zoon baren en hem Immanuel noemen.
Jesaja 7:14
 Niet ver daarvandaan brachten herders de nacht door in het veld, ze hielden de wacht bij hun kudde. Opeens stond er een engel van de Heer bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de Heer, zodat ze hevig schrokken. De engel zei tegen hen: ‘Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen: vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de messias, de Heer. Dit zal voor jullie het teken zijn: jullie zullen een pasgeboren kind vinden dat in een doek gewikkeld in een voederbak ligt.’
Lukas 2:8-12


God heeft hem een plaats gegeven aan zijn rechterhand, hem tot leidsman en redder verheven om de Israëlieten tot inkeer te brengen en hun zonden te vergeven.
Handelingen 5:31

Kerstfeest gaat over baby Jezus.de redder voor deze wereld is geboren. Dát is het goede nieuws, dát is wat mensen die het nieuws hoorden vervulde met blijdschap. Zorg dat juist ook in deze tijd van kerst het nieuws van de Redder duidelijk wordt gemaakt. Laat je kerstwensen vol zijn van Jezus.



Wil je weten waar de kerstboom vandaan komt? : Bron
Voor het geval dat je de video nog wilt bekijken:




















Contact:
Mail: lovelifespiration@outlook.com
YouTube: Marleon97
Facebook: Marleon Dias Jones
Instagram: Marleon Jones

Geen opmerkingen:

Een reactie posten