vrijdag 12 april 2013

Tips om beter te slapen

Slaap is heel erg belangrijk in het dagelijkse leven, je hebt slaap nodig voor alle activiteiten die jij op een dag wilt gaan doen. En slaap zorgt natuurlijk ook voor een mooi en gezond lichaam en gezicht.
Daarom ga ik vandaag wat tips geven voor een betere slaap, zodat iedereen niet meer overdag in de les in slaap valt.

1. Waar slaap je op?
Het is heel belangrijk om op een goed bed te slapen, zoek een mooi matras.
Dit is heel erg belangrijk, ook het kussen waar je op slaapt is heel belangrijk. Slaapproblemen worden namelijk heel vaak veroorzaakt door een slecht matras of kussen. Kijk dit dus zeker nog even na.


2.Temperatuur:
Het lijkt misschien niet zo erg belangrijk, maar de temperatuur waarin je slaapt bepaalt ook hoe goed je slaapt. De ideale temperatuur om te slapen is tussen de 14 en 18 graden Celsius.

3.Geen raam open:
Heel veel mensen vinden het belangrijk om hun raam open te zetten als ze gaan slapen. Dit is niet slim omdat dit je slaap alleen maar belemmert, en ten 2e het is wel heel makkelijk voor inbrekers om binnen te komen. 



4.Regelmaat in slaap:
Iedereen heeft het heel erg druk en daardoor heb je een heel onregelmatig slaapritme.
Het is dus ook het beste om elke dag om dezelfde tijd naar bed te gaan en op te staan. Je gaat merken dat je overdag veel meer energie hebt.

5.Hyper:
Ga niet iets doen voordat je naar bed gaat waar je hyper van wordt, zoals sporten, dansen, thee drinken, alcohol drinken of een enge film kijken. Dit houdt je echt klaar wakker.


Dit waren alweer mijn tips voor deze keer, ik hoop dat ik jullie met deze tips heb kunnen helpen. 


Contact:
mail: mjstyleblog@live.nl
blog: www.mjstyle14.blogspot.nl
2e blog: www.missbeautynerd.wordpress.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten