maandag 3 juni 2013

Maak er wat van

De laatste tijd zie ik op tv echt hele erge dingen gebeuren en ook worden er steeds meer mensen depressief of voelen mensen zich niet lekker in zijn/haar vel. Daarom ga ik vandaag wat happy news brengen, hopelijk hebben jullie er wat aan.  



Als eerste wil ik zeggen dat het leven zo erg mooi is en waar je ook ter wereld woont niemand heeft een perfect leven. Jij moet zelf iets van je leven maken en ook het positieve in alles blijven zien ook in moeilijke tijden. Wil je bijvoorbeeld ook net zo succesvol worden zoals een beroemde blogger of artiest, werk hier dan aan. Het is wel belangrijk dat je ook iets doet waar je potentie voor hebt. Als je niet kan zingen, moet je niet proberen te forceren, maar je andere talenten ontdekken. Iedereen heeft andere talenten en er is dus ook helemaal geen reden om jaloers te zijn op iemand anders talenten. Hieronder een paar tips om je even op te vrolijken.

1. Zoek iets wat je leuk vind om te doen en wat je ontspant.
2.Strenge ouders en niks mogen terwijl je vriendinnen alles mogen? Probeer dan jezelf te maken ga bijvoorbeeld tekenen of als je niet weg mag, nodig dan vriendinnen bij jou thuis uit.
3.Begin een blog om je gevoelens te uiten.

4. Ga nooit liefde zoeken op het internet die je nooit hebt gekregen, dit kan heel slecht aflopen.
5.Als iets niet in een keer werkt moet je het niet meteen opgeven. Motivatie is heel erg belangrijk in het leven om dingen te bereiken.

6.Wil je heel graag naar een bepaalde opleiding, maar ben je klaar met de middelbare school. Blijf dan positief want door door te zetten kan je de dingen bereiken die je wilt.
7.Ga op sport zoals hardlopen of ga dansen op je lievelingsmuziek. Zulke dingen kunnen je heel erg blij maken en je ook een beetje persoonlijke geluk brengen.
8.Wees niet jaloers, jaloers zijn op iemand anders lost helemaal niks op en is ook een hele slechte eigenschap. Wees blij met jezelf en ook met een ander behandel een ander niet slecht en roddel ook niet over anderen.
9.Weet wie er belangrijk zijn in je leven, soms wil je vrienden zijn met mensen die het helemaal niet goed met je voor hebben. Maar richt je eens op de personen die het goed met je voorhebben, die personen willen echt dat je gelukkig bent.
10. Luister eens naar een christelijke dienst, je denkt misschien van dit is echt dom en ik geloof toch niet. Maar YOLO try it. 


Dit waren mijn tips ik zal echt uren lang door kunnen gaan over dit onderwerp en het maakt mij super verdrietig om mensen ongelukkig te zien. Het leven is veel te kort om ongelukkig te zijn, wees gewoon blij met jezelf en geniet van elke dag en maak er een feest van! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten