woensdag 13 mei 2015

Een nieuwe verhalenserie!


























Hallo awesome people!
Vandaag een hele leuke aankondiging, zoals jullie misschien al weten houd
ik heel erg van lezen en ook van schrijven en daarom ga ik verhalen
schrijven op mijn blog. Benieuwd waar de verhalen over zullen gaan?
Lees dan gezellig verder.....

Vandaag zal ik het verhaal introduceren. Vanaf volgende week woensdag, zal er elke woensdag een nieuw deel uit deze verhalenserie online komen.

Ik ga schrijven over een meisje genaamd Jasmine (uitspraak is Jazzmin, voor de duidelijkheid). Jasmine is een meisje van 15 jaar , best onzeker en leeft als enigst kind in een huis met haar moeder (Sonja) en haar vader (Henk). De vader van Jasmine (Henk) is een succesvolle zakenman, hij is namelijk de baas van een succesvolle kledingzaak genaamd: ''True Story''. Henk is vaak uit huis en op zakenreisjes en als hij thuis is dan is hij meestal achter de computer aan het werk, gaat hij met uit met zijn vrouw en vrienden of slaapt hij. De moeder van Jasmine (Sonja) is een rustige vrouw en is een echte huisvrouw. Sonja is altijd in huis bezig, is vaak in de keuken te vinden en steunt haar man met alles wat hij doet. Sonja doet veel leuke dingen met haar dochter (Jasmine), want zij vind familie tijd heel erg belangrijk. Jasmine heeft zowel met haar vader (Henk) als met haar moeder (Sonja) een supersterke band.

Jasmine is een heel sociaal meisje en heeft daardoor ook heel veel sociale contacten op school. Jasmine kan met iedereen omgaan en is eigenlijk altijd vrolijk. Toch wordt Jasmine nog wel eens teleurgesteld in vriendschappen en is daarom heel erg voorzichtig met het vertrouwen van mensen.

In haar vrije tijd is Jasmine gek op zingen, ze zingt de hele dag door. Haar moeder, Sonja, moedigt het gebruiken van talenten aan en is gek op Jasmine's stem. De vader van Jasmine houdt ook heel erg van het talent van Jasmine en vertelt veel over zijn dochter aan zijn vrienden.

Jasmine lijkt dus echt eigenlijk best een normaal leven te hebben, maar niks is minder waar. Jasmine is namelijk vrij depressief de laatste tijd. Jasmine voelt zich futloos, heeft weinig energie en kan niet van alles genieten van het leven, onder andere omdat zij zoveel strest.

Ze heeft wel een vriendengroep die bestaat uit: Stefanie, Shanty, Jared en Thomas. Twee goede vriendinnen en twee goede vrienden heeft ze. Alleen is er wel een probleem. De laatste tijd merkt Jasmine dat er spanning in de vriendengroep heerst, iedereen is aan het veranderen en ze maken steeds minder tijd voor elkaar.

Ik denk dat de inleiding in deze verhalenserie wel lang genoeg is voor nu. Volgende week woensdag zal het eerste deel uit deze verhalenreeks online komen op deze blog: LoveLifespiration. Hopelijk heeft het voorproefje jullie al helemaal enthousiast gemaakt!


Ciao & Godsbless! #Keep Smiling! 

Contact:
Mail: lovelifespiration@outlook.com
YouTube: Marleon97




Geen opmerkingen:

Een reactie posten